1

VYPLNÍTE ONLINE POPTÁVKU

2

OSLOVÍME NEJLEPŠÍ DODAVATELE MATERIÁLU

3

DO 3 HODIN ZÍSKÁTE PRVNÍ NABÍDKU

Kotlíková dotace 2015

Dotační program Kotlíková dotace 2015 nabízí šanci ušetřit až 85 % z nákladů pořízení nového tepelného zdroje. Žádosti lze podávat do 31. 12. 2015. Využijte našeho poptávkového serveru a poptejte ZDARMA jeho prostřednictvím kotle, tepelná čerpadla nebo třeba fotovoltaické panely i s odbornou instalací, kterou dotace vyžadují, již během několika minut. Navíc stačí poznamenat, že máte zájem o dotaci a minimálně obdržíte odborné konzultace, jak si kotlíkovou dotaci vyřídit.

Kotlíková dotace 2015 předchází problémům

Podle Zákona o ochraně ovzduší nebude v České republice po roce 2022 možné používat kotle nižší než 3. emisní třídy. Do roku 2020 je plánovaná výměna topných zdrojů za státní dotační podpory. Kotlíkovou dotaci lze navíc kombinovat s dotačním programem Zelená úsporám, což se zvláště pokud váš objekt nesplňuje emisní požadavky třídy C může hodit.

Pro koho a na co jsou Kotlíkové dotace 2015 určené?

O Kotlíkovou dotaci může žádat majitel/spolumajitel rodinného domu. Rodinný dům by měl splňovat požadavky třídy C, pokud se tak nestane, musí dojít k nápravě dodatečnou izolací kritických míst a nutným opravám. Nové těleso musí být navíc instalováno odborným pracovníkem. Kotlíková dotace se tedy vztahuje na výměnu starých kotlů nebo jiných tepelných zdrojů za nové ekologičtější s vyšší emisní třídou. Jedná se o kotle na tuhá paliva, např. uhlí nebo brikety, kondenzační plynové kotle, kotle na biomasu, tepelná čerpadla a fotovoltaické panely na střechu, případně za určitých podmínek i systémy solárně-termické.

Kolik můžete ušetřit díky dotaci?

Dotace se poskytuje v rozsahu od 70 do 85 % z ceny nákladů na kompletní realizaci. Do částky započítává nejen nákup vlastního tělesa, ale i stavební práce, rekonstrukce otopné soustavy a projektová dokumentace. Celková částka ovšem pro uznání dotace nesmí přesáhnout 150 000 Kč. Velikost dotace je vztažená k určitému druhu tepelného zdroje. U kotlů na uhlí je dotovaná částka pochopitelně nejmenší.

Podmínky a žádosti o Kotlíkovou dotaci 2015

TELEFONICKÁ PODPORA

CHAT

5

5 LET NA TRHU

REFERENCE

Pánové ze StavebninyX chytře šetří svým návštěvníkům čas. Mě ušetřili 2 hodiny, když jsem hledala někoho pro postavení betonového plotu.

Hana Kučerová, Praha

Pro svůj rodinný dům jsem sháněl 22 solárních panelů. Tady byla nabídka nejlevnější. Při nákupu jsem ušetřil nejen peníze. Pak to už šlo rychle a realizace proběhla v pohodě.

Petr Novotný, Kroměříž

Již nějakou dobu jsem sháněl kotlíkovou dotaci a narazil jsem na tenhle web, kde jsem mohl jednoduše vyplnit formulář na který se mi v krátké době ozvalo osm dodavatelů. Vybral jsem firmu, která mi nabídla kotel se skvělým výkonem za velice přijatelnou cenu. Bylo to jednoduché a rychlé.

Pavel Jarolím, Praha

StavebninyX nám v naší společnosti pravidelně pomáhají vybrat spolehlivého dodavatele. Šetří nám to peníze i čas.

Jiří Zábran, Brno