1

VYPLNÍTE ONLINE POPTÁVKU

2

OSLOVÍME NEJLEPŠÍ DODAVATELE MATERIÁLU

3

DO 3 HODIN ZÍSKÁTE PRVNÍ NABÍDKU

Velux GGU 0066

Střešní okna zjednodušují využití podkrovních prostor k bydlení. Přivádějí sluneční světlo i čerstvý vzduch do našich prostor. Kvalitní střešní okna VELUX GG 0066 jsou snadno udržovatelná, elegantní a umožňují dokoupení doplňků, jako je motorizovaný pohon nebo stínící zařízení.

Proč jsou střešní okna jiná než okna do stěny?

Střešní okna jsou na rozdíl od těch určených do svislé stěny umisťována šikmo, mají tedy jiné nároky na odolnost vůči klimatickým vlivům, zejména vůči srážkám ať už dešťovým nebo sněhovým. Tato odolnost se týká zejména spojů a vznikajících spár, přibývá tedy potřeba vnějšího oplechování. Okna také musí odolat větším tlakům.

VELUX GG 0066 s nízkoenergetickým bezpečnostním samočistícím trojsklem a ochranou proti rosení

Nároky na energetickou úspornost jsou dnes samozřejmostí. VELUX GG 0066 je i díky technologii VELUX ThermoTechnology splňují. Jedná se o jednoduchá bílá okna s rámy vyrobenými ze dřeva a polyuretanového laku s třípolohovou ventilační klapkou, umožňující překlopení až o 160 stupňů, mají horní otvírání s ergonomicky tvarovaným madlem zajišťujícím lepší manipulaci a podporují i připojení motorizovaného ovládání. Velux GGU 0066 jsou navíc opatřena bezpečnostními prvky pro fixaci a pohodlnější otvírání. Díky úzkému rámu je navíc prosklená plocha o 18% větší, což pomáhá prohřátí interiéru slunečními paprsky, a to zejména v zimních měsících přijde vhod.

TELEFONICKÁ PODPORA

CHAT

5

5 LET NA TRHU

REFERENCE

Pánové ze StavebninyX chytře šetří svým návštěvníkům čas. Mě ušetřili 2 hodiny, když jsem hledala někoho pro postavení betonového plotu.

Hana Kučerová, Praha

Pro svůj rodinný dům jsem sháněl 22 solárních panelů. Tady byla nabídka nejlevnější. Při nákupu jsem ušetřil nejen peníze. Pak to už šlo rychle a realizace proběhla v pohodě.

Petr Novotný, Kroměříž

Již nějakou dobu jsem sháněl kotlíkovou dotaci a narazil jsem na tenhle web, kde jsem mohl jednoduše vyplnit formulář na který se mi v krátké době ozvalo osm dodavatelů. Vybral jsem firmu, která mi nabídla kotel se skvělým výkonem za velice přijatelnou cenu. Bylo to jednoduché a rychlé.

Pavel Jarolím, Praha

StavebninyX nám v naší společnosti pravidelně pomáhají vybrat spolehlivého dodavatele. Šetří nám to peníze i čas.

Jiří Zábran, Brno